Skip to main content

Wat kan u bij ons verwachten?

Schadeherstel doen we met plezier. Voor het repareren van alle schade, groot of klein, kunt u bij ons terecht. Of het een verzekeringsschade is of een schade die voor uw eigen rekening komt, uw belang staat bij ons altijd vooraan. Met het eigen risico van een verzekeringsschade kunnen  we u vrijwel altijd tegemoet komen. Ook als er een andere reparateur op uw groene kaart staat kunt u bij ons terecht.

Wij zorgen voor een complete afwikkeling van uw schade zodat u er zelf geen omkijken naar heeft. Uiteraard krijgt u van ons een leenauto mee.

Wat houdt dat in?

  • Blikschade  ( hagel, steenslag )
  • Schade groot of klein
  • Auto krom, recht trekken
  • Leenauto ( Mini Cooper )

Prijzen?

  • Spuiten per deel € 150,- ex BTW
  • Bumper spuiten € 200,- ex BTW
  • Uitdeuken + voorbereiden € 62,50- ex BTW per uur

“We doen het graag en we doen het goed………. en nog voordelig ook”

Ko van der KolkEigenaar, Classic en Ko.
Our Company Values

Onderhoud

Voor uw Jaguar bent u bij ons aan het juiste adres. Als specialisten in Jaguars Oldtimers en huidige Jaguar modellen kunnen wij u alle onderhoud bieden in onze zeer goed geoutilleerde garage. Onze liefde voor dit merk geeft u de garantie dat uw kostbare en geliefde Jaguar bij ons in goede handen is.

Niets is ons te gek om uw Jaguar weer goed en veilig op de weg te krijgen. Maak bij ons een afspraak voor periodiek onderhoud of voor iets wat plotseling moet worden gedaan. Wij zorgen ervoor dat u weer snel en goed onderweg bent met uw Jaguar. Terwijl uw auto in de garage is voor het onderhoud krijgt u natuurlijk een vervangende auto ter beschikking.

Wij nodigen u uit om uw Jaguar bij ons te laten onderhouden. U krijgt kwaliteit en klantvriendelijkheid voor een zeer concurrerende prijs. Zo is Jaguar rijden nog plezieriger dan het al was. Wij zien u graag.

A Little Of Our Story

Onderdelen

“Gezien ons specialisme en onze kennis van de Jaguarwereld kunnen wij alle onderdelen leveren van alle modellen Jaguar”.

Als u denkt dat dit grootspraak is, dan nodigen wij u uit om ons uit te proberen. Zelfs als u op zoek bent naar een zeer specifiek onderdeel dan durven wij te zeggen: “ Wij hebben het voor u of we vinden het, zelfs als dit inhoudt dat het onderdeel gemaakt moet worden”.

Onze langdurige relatie met het merk Jaguar heeft ons wereldwijd tal van contacten opgeleverd. En dat is in uw voordeel bij het vinden van wat u zoekt. Bel ons of kom langs.

Trouwens, we kunnen het ook nog voor u in uw Jaguar monteren. Wij zien u graag