Skip to main content

Wat kan u bij ons verwachten?

Wij kunnen uw klassieke auto of youngtimer compleet restaureren en in staat van nieuw brengen. En dat alles in ons eigen bedrijf. Daarmee zijn we een van de weinige bedrijven die zowel het restauratie laswerk als het spuiten van uw auto in eigen beheer en op onze eigen locatie uitvoeren. Ook deelrestauraties zijn uiteraard mogelijk.

De techniek van oldtimers is een uitdaging die we graag aangaan. Of het nou een motorrevisie betreft of het in orde brengen van de aandrijflijn. Dat gaat van Ferrari tot Bentley, en van Citroen 2 CV tot Mercedes. Indien nodig werken wij samen met gerenommeerde specialisten op alle deelgebieden van ons werk. Uiteraard verzorgen we ook gewoon het onderhoud van uw oldtimer. We hebben toegang tot alle noodzakelijke documentatie om dat goed te doen.

Wat houdt dat in?

  • Motorrevisie
  • In orde brengen van de aandrijflijn

Prijzen?

  • Langdurige restauratie’s Uurloon € 62,50- ex BTW

“We doen het graag en we doen het goed………. en nog voordelig ook”

Ko van der KolkEigenaar, Classic en Ko.
Our Company Values

Onderhoud

Voor uw Jaguar bent u bij ons aan het juiste adres. Als specialisten in Jaguars Oldtimers en huidige Jaguar modellen kunnen wij u alle onderhoud bieden in onze zeer goed geoutilleerde garage. Onze liefde voor dit merk geeft u de garantie dat uw kostbare en geliefde Jaguar bij ons in goede handen is.

Niets is ons te gek om uw Jaguar weer goed en veilig op de weg te krijgen. Maak bij ons een afspraak voor periodiek onderhoud of voor iets wat plotseling moet worden gedaan. Wij zorgen ervoor dat u weer snel en goed onderweg bent met uw Jaguar. Terwijl uw auto in de garage is voor het onderhoud krijgt u natuurlijk een vervangende auto ter beschikking.

Wij nodigen u uit om uw Jaguar bij ons te laten onderhouden. U krijgt kwaliteit en klantvriendelijkheid voor een zeer concurrerende prijs. Zo is Jaguar rijden nog plezieriger dan het al was. Wij zien u graag.

A Little Of Our Story

Onderdelen

“Gezien ons specialisme en onze kennis van de Jaguarwereld kunnen wij alle onderdelen leveren van alle modellen Jaguar”.

Als u denkt dat dit grootspraak is, dan nodigen wij u uit om ons uit te proberen. Zelfs als u op zoek bent naar een zeer specifiek onderdeel dan durven wij te zeggen: “ Wij hebben het voor u of we vinden het, zelfs als dit inhoudt dat het onderdeel gemaakt moet worden”.

Onze langdurige relatie met het merk Jaguar heeft ons wereldwijd tal van contacten opgeleverd. En dat is in uw voordeel bij het vinden van wat u zoekt. Bel ons of kom langs.

Trouwens, we kunnen het ook nog voor u in uw Jaguar monteren. Wij zien u graag